Skip to Content

NAISTEN EM-KARSINTA

TERVETULOA KANNUSTAMAAN LENTOPALLONAISET KOHTI EM-KISOJA 2026!

Naisten maajoukkue aloittaa EM-lopputurnauspaikan tavoittelun karsinnoista, jotka pelataan 2024-2025 aikana. Suomen naisten kivikovaan karsintalohkoon tulivat Saksa ja Sveitsi. Naisten karsinnat pelataan puoliksi elokuussa 2024 ja elokuussa 2025. Suomi pelaa 2024 kotiottelun Sveitsiä ja vierasottelun Saksaa vastaan. 2025 vuorossa ovat kotiottelu Saksaa vastaan sekä vierasottelu Sveitsiä vastaan.

Suomi pelaa EM-karsintojen lohkossa A. Lohkovoittajat etenevät jokaisesta lohkosta suoraan EM-kisoihin. Lisäksi viisi parasta lohkoissa toiseksi sijoittunutta joukkuetta selvittää tiensä EM-lopputurnaukseen.

Suomen naisten EM-karsintalohkon ohjelma 2024-2025

18.8.2024 Suomi – Sveitsi, Turku Kupittaan Pallloiluhalli
2.-3.8.2025 Suomi – Saksa

*Huom! Vuoden 2025 karsintaottelun tarkempi ajankohta ja paikka päivitetään myöhemmin tälle sivulle.

AJANKOHTAISTA

JOUKKUELIPUT

Uudet seuroille suunnatut joukkueliput ovat nyt saatavilla! Tarkista alta ohjeet ja tule kannustamaan joukkueesi kanssa naiset voittoon EM-karsinnoissa 2024!

Joukkuepaketteja saatavilla rajoitetusti, joten ole nopea ja nappaa liput joukkueellesi ja tule kannustamaan Suomen naiset voittoon!

PELIPASSIKAMPANJA

Pelipassilaiset saavat maajoukkuetapahtumiin lippuja alennettuun hintaan. Tarkista sähköpostisi ja poimi talteen alennuskoodi, jonka voit hyödyntää lipunmyynti -sivulla!

FANILIPUT

Faniyhdistys FinFanteam -jäsenille maaotteluiden otteluliput aina etuhintaan! Klikkaa alla olevaa linkkiä, tutustu toimintaan ja liity Suomen parhaaseen kannattajaryhmään etukentälle!

LIPUNMYYNTI

LIPUT

PITKÄT SIVUT

30€ Peruslippu
24€ Eläkeläinen
24€ Opiskelija
15€ Lapsi 7-16 v.

20€ Pyörätuoli + saattaja
16€ Pyörätuoli + saattaja opiskelija
16€ Pyörätuoli + saattaja eläkeläinen
10€ Pyörätuoli + saattaja lapsi

45€ Perhelippupaketti 1 (sis. 2 aikuista ja 2 lasta (7-16v)
37€ Perhelippupaketti 2 (sis 1 aikuisen ja 3 lasta (7-16v)

PÄÄTYKATSOMOT

20€ Peruslippu
16€ Eläkeläinen
16€ Opiskelija
10€ Lapsi 7-16 v.

30€ Perhelippupaketti 1 (sis. 2 aikuista ja 2 lasta (7-16v)
20€ Perhelippupaketti 2 (sis 1 aikuisen ja 3 lasta (7-16v)

JOUKKUELIPUT

Uudet seuroille suunnatut joukkueliput ovat nyt saatavilla!

90€/60€ Joukkuelippu nuoret (sis. 2 aikuista ja 8 lasta 7-16v)*

150€/100€ Joukkuelippu aikuiset (sis. 10 aikuista)

*Lisälippu lasten joukkuepakettiin (7-16v) 7,5€/lippu
*Lisäliput aikuisten joukkuepakettiin 10€/lippu (max 30 lippua)

JOUKKUELIPPUPAKETTEJA SAATAVILLA RAJOITETUSTI! Ole nopea ja hyödynnä etu nyt ja tule kannustamaan joukkueena Suomen naiset voittoon!

KAMPANJAT

Mikäli käytössäsi on kampanjakoodi, pääset syöttämään kampanjakoodin lipunmyyntisivustolla. Sivustolla valitse ensin ottelu, sen jälkeen kohdasta ”valitse kampanja” pudotusvalikosta oikea kampanja. Tämän jälkeen pääset syöttämään kampanjakoodin sivulle avautuvaan tekstikenttään ja paina ’Näytä kampanja” Koodin syöttämisen jälkeen lipunmyyntisivun hinnat päivittyvät ja koodin aktivoituminen näkyy sivustolla.

HYVÄ TIETÄÄ

Ovet ottelutapahtumaan avataan aina tunti ennen ottelun alkua

Otteluhallin sisäänkäynti sijaitsee Lemminkäisenkadun puolella hallin pääsisäänkäynnillä

Tapahtumapaikalla teitä palvelevat kioskit otteluhallin sisällä

Omien juomien tai ruokien tuominen halliin on kielletty, ovilla turvatarkastus (pl. vauvanruuat ja juomat sekä avaamaton/tyhjä vesipullo

Peruslippu on normaalihintainen aikuisten lippu 17-vuotiaista ylöspäin.

Lapsilippu on alle 7-16-vuotiaille

Alle 7-vuotiaat pääsevät aina maksutta sisään, mikäli istuvat lipunostaneen aikuisen sylissä. Mikäli alle 7 vuotiaalle halutaan oma istumapaikka, tulee hänelle ostaa istumapaikkalippu.

Alennusryhmät: opiskelijat ja eläkeläiset.
*HUOM! Alennuslippuun oikeuttava opiskelija/eläkeläiskortti/todistus tarkistetaan ovella.

Lentopallo on vauhdikas peli, jossa pallot saattavat välillä lentää katsomon puolelle. Seuraattehan peliä paikaltanne ja liikutte silloin kun peli ei ole kentällä käynnissä.

Katsomoon lentäneet pallot pyydetään palauttamaan pallohenkilöille, jotka hallinnoivat niitä kenttätasolla

Minkäänlainen epäasiallinen huutelu tai toisen epäasiallinen kohteleminen ei ole lentopallo-ottelussa sallittua! Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden poistaa ottelusta henkilö, jonka katsoo käyttäytyvän huonosti tai häiritsevän muita katsoja epäasiallisella käytöksellään

Rumpujen ja muiden tuonti ottelutapahtumaan on sallittua. Mikäli suunnitelmissanne on tuoda ottelutapahtumaan Rumpu, pyydämme teitä olemaan yhteydessä tapahtuman järjestäjään, ennen lippua ostaessanne.

Katsomoissa ämpäreidän rummuttaminen on sallittua, mikäli se ei häiritse muita vieressä istuvia katsojia. Kannatuslippujen ja huivien heiluttaminen on katsomossa sallittua, mutta huomioittehan myös muut vieressä istuvat katsojat ja heilutatte lippuja pallorallien välissä, kun peli ei ole käynnissä.

Kannustaminen ottelutapahtumissa on enenmmän kuin sallittua, joten kättä yhteen ja pidetään yhdessä ottelutapahtuman tunnelma yllä!

Lipunmyyntiasioissa teitä avustaa

Jarkko Alanen

@suomenlentopallo

NÄIN MEIDÄN KESKEN🤭 Naisten maajoukkueen pelaajat paljastavat huonekavereistaan yllättäviä juttuja ja tapoja. Kuka purkaa kamat kaappeihin heti huoneeseen saavuttuaan ja kuka on huono menemään suihkuun heti treenin jälkeen?👀 Olemme varmoja, että tätä ette tienneet heistä ennen🫣 Mutta muistakaa, tämä tieto liikkuu vain meidän kesken🤫 #lentopallo #EuroLeagueW

♬ we can’t be friends (wait for your love) – Ariana Grande
@suomenlentopallo

Niin upea avaus naisille Hopeisessa liigassa!🙌🤩 Molemmista kotipeleistä voitot mahtavan yleisön kannustuksen säestämänä🔥✨🇫🇮 Tästä on hyvä jatkaa otteluita!💪 #lentopallo #EuroLeagueW #volleyball #fyp #sports

♬ Queen of the Night – Aden Foyer
@suomenlentopallo

Onhan sinulla jo liput tämän illan naisten Hopeisen liigan avausotteluun? 🥳 Naisten maajoukkue starttaa Hopeisen liigan ottelut tänään 16.5. klo 18.30 Hakametsän jäähallilla Tampereella! 🎉 Hanki liput ja tule mukaan kannustamaan naisia hallille!🏐💙 Liput ➡️ www.lippu.fi #lentopallo #EuropaLeague #volleyball

♬ original sound – Suomen Lentopallo
Back to top