Skip to Content

Pennaset ja Muukka / Sinisalo voittoihin biitsin Hyvinkään SM-osakilpailussa

Arttur ja Valtter Pennanen sekä Anniina Muukka / Sara Sinisalo pelasivat voittoon sunnuntaina päättyneessä kauden neljännessä beach volleyn SM-osakilpailussa Hyvinkäällä.

Miesten finaalissa Pennaset löivät Ville Sorvojan ja Otto Viitalan 21-16, 21-15. Pennaset hävisivät avausottelunsa yllättäen karsintojen kautta mukaan tulleille Oskar Murto / Juho Lämsä -kaksikolle, mutta sen jälkeen he eivät hävinneet turnauksen seitsemässä pelissä erääkään.

Turnausvoitto oli Pennasille kesän ja uran toinen SM-kiertueella Sastamalan osakilpailuvoiton jatkoksi. Kalajoella kaksikko oli finaalissa häviävänä osapuolena. Sorvoja / Viitala pari oli Sastamalssa kolmea ja Kalajoella seitsemäs. Kauden avauskisasdsa Hiekka Openissa Ville Sorvoja voitti kisan Pyry Topion kanssa.

Välierissä nähtiin todennäköisesti SM-kiertuehistorian nuorin miespelaaja, kun 16-vuotias Konsta Viljamaa selviytyi sinne 28-kertaisen kiertuevoittajan Jyrki Nurmisen kanssa. Pekka Piippo / Vili Topio oli toinen pronssipari.

Naisten finaalissa viime viikonlopun Kalajoen mestarit uusivat voittonsa, kun Sinisalo / Muukka olivat jälleen melko ylivoimaisia. Finaalissa he voittivat Tuuli Metsäkoivu / Elina Pirttimäki 21-16, 21-18. Voittajapari hävisi turnauksessa vain yhden erän lauantai-iltana Anete Hänniselle ja Ida Mämmille.

Naisten pronsseille pelasivat Anete Hänninen / Ida Mämmi sekä Linnea Hautala / Sara Tiihonen.

Kauden viidestä SM-osakilpailusta on jäljellä enää yksi, Helsingissä 2.-4.8.pelattava Hietsu Open. SM-finaalit pelataan 9.-10.8. Tampereella Vuolteentorilla.